sign in with twitter

Да намалим задръстването пред тунела в Люлин

Да се изравни асфалтът с ЖП линиите по посока Люлин.

Kонстатирал :

SimP

Район :

София,Люлин

Категория :

Пътна Инфраструктура

Дата : 17-април-2013

Казвам се Симеон и живея в ж.к. Люлин. Всеки ден аз и още десетки хиляди пътуваме с колите си от Люлин към центъра на София и се налага да минаваме през тунела на Западен парк. В посока Люлин преди тунела има жп линия, която е почти неизползваема, но все още седи на пътя и пречи на движението. Поради слегналия асфалт между двете линии, хората намаляват скоростта почти до спряло положение, за да предпазят окачването на колите си. В пиковите часове стават задръствания поради ниската скорост на преминаване. Вместо да се преминава спокойно със скорост от 40 км/ч, те трябва да намаляват до 10 км/ч, което намалява потокът на коли с ¾ и създава задръстванията. В случая не включваме и факта, че при преминаване всеки ден, окачването на хилядите коли се скапва много по-бързо.
Мисля, че инвестицията от страна на общината е минимална, за да изравни нивото на асфалта преди, във и след линиите. С едно такова малко действие ще се подобри ежедневието на десетки хиляди, ще се намали задръстването и ще се спестят пари от повреда на автомобилите 
 

 
 • 14 май,2013

  Искам да съобщя радостната новина че пуснатият от мен проблем за хлътналия асвалт на жп линиите пред тунела на Люлин беше оправен. Сега няма да ми се налага да чупя колата си ежедневно.

  Искам да благодаря специално на всички подкрепили пуснатия от мен проблем както и на екипа на "ЗаБългария" за съдействието и полезният сайт. 

  Ето и няколко снимки които направих на мястото след реконструкцията:

   

 • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
 • Няма коментари.
  Популяризирайте вашия проблем, нека хората говорят за него и ще се изненадате колко много от тях ще се включат
dimitkoster
27 февруари,2013
1
 
ani.doycheva
27 февруари,2013
1
 
cveti
27 февруари,2013
1
 
Георги
27 февруари,2013
1
 
Мартин
27 февруари,2013
1
 
Оливера
27 февруари,2013
1
 
Надежда
27 февруари,2013
1
 
Михаил
27 февруари,2013
1
 
П
27 февруари,2013
1
 
ЗаБългария
27 февруари,2013
1