sign in with twitter

Табела на всяко място с жертва на пътя

Да накараме агресивните шофьори да се замислят ежедневно

Kонстатирал :

ЗаБългария

Район :

Цялата страна,.

Категория :

Нарушение Правила

Дата : 04-април-2018

Проблемът с голямото количество катастрофи и смъртни случаи на пътя продължава и шофьорите трудно се стряскат, докато не стане най-лошото.

Съмишленици от общността на „За България“ предложиха КАТ да постави специфичен знак (колкото по-ярък, толкова по-добре) преди всяко място на пътя със загинал човек, който може и да е с число в него, показващо броя загинали. Знакът трябва да е с такъв дизайн(оранжев например) или големина, че да е забележим и да прави впечатление на хората.

Наистина, докато хората не почнат да виждат нагледно, колко често се срещат такива знаци и колко много смъртни случаи има по пътищата, няма как само с глоби да бъде променено мисленето им.

Разходът за това ще е в пъти по-малък от много от другите мерки, които се прилагат. Така или иначе, се твърди, че събраните суми от глоби са за подобряване на безопасността по пътища, така че това е една инициатива, която може да се възприеме от КАТ в масов мащаб.

Всеки, който е подръжник на това предложение, може да го подкрепи тук, да сподели с приятели и ще видим какво ще е решението на КАТ.

 
    Към момента няма добавена нова информация.
  • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
  • Няма коментари.
    Популяризирайте вашия проблем, нека хората говорят за него и ще се изненадате колко много от тях ще се включат
DeniM
27 февруари,2013
1