sign in with twitter

Грозните кошчета на новият бул.Витоша

Препълнени и грозни кошове за боклук на новия бул.Витоша

Kонстатирал :

ЗаБългария

Район :

София,бул.

Категория :

Община

Дата : 12-юли-2018

Всяка събота и неделя, когато човек се разхожда по новата част на бул."Витоша" в София вместо да се наслаждава на новата визия на най-централната улица в столицата ни, се налага да гледа перпълнените и грозни кошчета за боклук. 

В първата отсечка на ремонтирания булевард от страната на "Патриарх Евтимий" бяха поставени малки и нефункционални сиви кошчета, които се препълват за кратко време с боклук и всички му се наслаждаваме всеки ден. Най-интересното е, че за по-скоро отремонтираната част по-надолу са поставени големи, бели, каменни кошчета, които са естетически много по-красиви и са с капаци, за да не се вижда боклука. По-големия им размер помага за по-бавното им пълнене и непрепълване.

Най-нелогичното, което със сигурност е недоглеждане или пропуск, е че в момента половината улица е с един тип (нефункционални и грозни) кошчета, а останалата част с нови, бели и функционални кошчета.

Сигурни сме, че отговорните от Софийска община ще обърнат внимание на това и кошчетата в горната част на булевард "Витоша" ще бъдат заменени с бели и нови кошчета, както в долната част на улиацта.

 
    Към момента няма добавена нова информация.
  • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
  • Няма коментари.
    Популяризирайте вашия проблем, нека хората говорят за него и ще се изненадате колко много от тях ще се включат
elizaiv
27 февруари,2013
1