sign in with twitterЗа Нас

 
Кои сме ние?
Здравейте, ние сме екип от приятели, които отдавна работят заедно и реализират успешно свои идеи и бизнес начинания. Желанието ни да се случват повече положителни неща в България, ни подтикна да създадем общността „ЗаБългария, към която създадохме платформите „Идеите“, „Промяната“, „Изборът“ и „Добрините“.
 
В какво вярваме?
В България има много дейни хора и ако всички те се обединят в една общност, ще виждаме повече реализирани положителни идеи, ще решаваме публичните проблеми, ще водим по-качествен живот и ще постигнем по-добри взаимоотношения между нас.
Нужно е само да се подкрепяме и всеки да получи първоначален тласък и помощ от общността „ЗаБългария“.
 
Каква е целта на общността „ЗаБългария?
ЗаБългария дава шанс на хората да бъдат повече от мечтатели и да бъдат активни. Когато у човек се зароди добра идея или инициатива, много често несигурността около това дали тя ще се хареса, как ще се финансира, колко време ще отнеме и по какъв начин ще се осъществи надделява. Тук всеки с положителна идея, инициатива или проблем, които заслужават подкрепа, може да ги представи, да намери съмишленици, да ги популяризира и дори да набере средства за реализацията им. Идеите и инициативите могат да бъдат насочени към развитието на уникален собствен бизнес, представяне на изобретения, проекти свързани с изкуството, безвъзмездни публични начинания и други.
 
Към кого е насочена идеята за общността „ЗаБългария?
Идеята на общността е да спечели всички българи – млади и стари, мъже и жени, предприемачи и служители, хора на науката и изкуството, които имат креативни, положителни и полезни за цялата страна инициативи и са готови да бъдат активни в тяхното осъществяване.
 
Какви са нашите очаквания за развитието на общността „ЗаБългария“?
Нека заедно да създадем общност на активните хора на България, които не се страхуват да осъществяват положителните си идеи и са готови да подкрепят чуждите такива. Ще се радваме, ако идеята ви е спечелила и се присъедините активно към общността и платформата www.ZaBulgaria.org.